Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je er van verwacht had? Geen enkel probleem. Bij Moody's Musthaves heb je de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum. Het artikel dient in originele staat bij ons aan te komen, artikelen die na 14 dagen bij ons binnen komen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@moodysmusthaves.nl (dit is niet verplicht), vermeld hier je naam, factuurnummer en item.  Vul het retourformulier in die je bij de zending hebt ontvangen en stuur deze mee terug. Zo kunnen wij achterhalen van wie de retour afkomstig is.
Vervolgens mag je je retour op eigen kosten per post opsturen naar het volgende adres; 

Retour adres:
Moody's Musthaves 
t.a.v. retouren
Boschstraat 13
4811 GA Breda

Na ontvangst van jouw retourzending zal het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort worden op het door jouw ingevulde rekeningnummer.  Heb je verzendkosten betaald en je stuurt de gehele bestelling terug? Dan ontvang je ook de verzendkosten retour! Dit geld dus niet wanneer je een deel van de bestelling retourneerd. Voor het retourneren van afgeprijsde artikelen gelden dezelfde voorwaarden als voor niet afgeprijsde artikelen.

Retourkosten besparen? Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling gratis te retourneren in onze winkel. Let op: voor de webshop bestellingen die in de winkel geretourneerd worden blijft dezelfde retourprocedure gelden als voor de webshop, er wordt dus geen geld contant terug gegeven. 

© 2017 - 2023 Moody's Musthaves | sitemap | rss