Let op! Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is het bij PostNL drukker dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat de levertijd langer duurt dan je van ons gewend bent. Onze excuses! 

Verzenden & Bezorgen

Bestel je jouw pakketje op werkdagen voor 17:00? Dan sturen we het dezelfde dag nog naar je toe. PostNL zorgt er voor dat het pakketje binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou in huis is. 
 
Verzendkosten Nederland
Voor de verzending van een pakketje binnen Nederland zijn de verzendkosten €4,95,-. Bestel je boven een bedrag van €50,-? Dan sturen we je bestelling gratis naar je op. Mocht je iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de €50,- komt, dan worden alsnog de verzendkosten van €4,95,- in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel. 

Verzendkosten België
Voor de verzending van een pakketje naar België zijn de verzendkosten €7,95,-. Bestel je boven een bedrag van €80,- ? Dan sturen we je bestelling gratis naar je op. Mocht je iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de €80,- komt, dan worden alsnog de verzendkosten van €7,95,- in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel. 

Woon je in de omgeving van Breda of ben je toevalling in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, te retourneren of eventueel te ruilen. Wat uiteraard kosteloos is!

Verzendbevestiging
Zodra we jouw pakketje verzonden hebben ontvang je een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, via Track & Trace kun je met deze code je pakketje volgen. 

© 2017 - 2023 Moody's Musthaves | sitemap | rss